fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

EXTENSIONS PÅSÆTNING

Hvad angår extensions påsætning i København, er der mange faktorer, som du skal overveje. Først og fremmest skal du overveje hvilken farve extensions du godt kunne tænke dig, fordi hvis du ønsker en extensions påsætning, som er langt fra din egen hårfarve, så skal du også farve dit eget hår. Fortvivl ej- vi laver ikke kun extensions påsætning i København- vi er også uddannet frisører, så vi farver også dit eget hår i præcis den hårfarve, som du ønsker.

 

Dernæst skal du overveje hvilken længde du ønsker. Som udgangspunkt skal du altid overveje hvilken længde dit eget hår er. Hvis du har meget kort hår, ser det ikke pænt ud, hvis din nye extensions påsætning er meget lang. Det hele skal passe sammen for det bedste resultat.

Når du får påsat extensions håret, er det altid rigtig langt. Men det klipper vi dog til. Ikke nok med vi er uddannet frisører, så er vi specialister i at klippe en extensions påsætning ordentlig til. Mange frisører kan ikke finde ud af at klippe håret ordentligt til, netop fordi de ikke er vant til at lave extensions påsætning på daglig basis. Vi har dog over 13 års erfaring, så du er i fuldstændig trygge hænder.

 

Du kan læse vores gode anmeldelser, og så burde du ikke være i tvivl om at vi er den foretrukne når det kommer til extensions påsætning. Mange af vores kunder har vi har i mange år. De kommer igen og igen, netop fordi de er så vilde med resultatet og den behandlinger de får, når de sidder i stolen.

Vil du også være en af dem, som bliver vild med dit nye resultat med flot langt hår? Så kontakt os i dag. Du kan finde alle vores kontaktoplysninger under fanen kontakt. VI glæder os til at høre fra dig!

 

HAIR-EXTENSIONS KØBENHAVN

Post a Comment