fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

Hvem vi er

Hvem vi er

Om os

eksperter i hair-extensions med over 13 års erfaring i branchen

I GLAY har vi en passion for hair-extensions, der er i en eksklusivt og naturlig kvalitet, og som opfylder hver enkelte kundes individuelle behov bedst muligt.

Hos GLAY hair-extensions tilbyder vi dig alt det bedste inden for hair-extensions verdenen; de mest skånsomme og usynlige påsætningsmetoder, en unik kvalitet af extensions der føles som dit eget hår og som kan påsættes igen og igen og et væld af muligheder, hvad enten det er ekstra fylde eller den helt store makeover fra kort til langt, fyldigt hår.

GLAY hair-extensions er lavet af 100 % ægte hår forarbejdet med kvalitetsprodukter der gør håret stærkt og smidigt og bevarer det naturlige look. Du kan genbruge håret og nogle gange helt op til 2 år!

Vi laver hårpåsætninger med to metoder; tape-metoden og flettemetoden. De er to af de mest skånsomme metoder på markedet, samtidig med de giver et yderst naturligt resultat. Du kan læse mere om vores metoder her:

Vi har lavet hair-extensions siden 2006 og har også undervist og uddannet andre frisører i det. Vi er beliggende på Toftegårds Plads 4, kun få minutters gang fra Valby St.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Spørgsmål
FAQ

Har du spørgsmål?

Er du ny i extensions-verdenen og er der noget ud er i tvivl om? Så har vi lavet en oversigt over de mest stillede spørgsmål.