fbpx
 • Working Days

  9:00 - 18:00

 • Weekend

  9:00 - 15:00

GLAY

HAIR-EXTENSIONS KØBENHAVN

Ønsker du smukt hår her og nu? Det eneste, der holder de fleste tilbage fra straks at sige “ja” er prisen!

Og vi forstår naturligvis godt, at prisen kan være en udfordring for nogen! Desværre har vi haft mange i stolen, som har tyet til billigere løsninger, og endt med et katastrofalt resultat!

 

Vi ved at vi ikke er nogle af de billigste der laver hair-extensions i København, men vi ved at vi er nogle af de bedste! Og at betale lidt mere, kan ALTID betale sig i sidste ende. Her er 5 grunde til du skal vælge os:

 

 

 1. Vores hår er lavet med 100% menneskehår

 

Den faktor der utvivlsomt har den største indflydelse på prisen på hair-extensions er hårets kvalitet. Vi bruger 100% menneskehår i alle vores påsætninger, hvilket sikrer dig et glansfuldt hår, som ikke filtrer!

 

 

 1. Vi kender hemmeligheden til et tykt hår- fra rod til spids!

 

Hvad er meningen med at investere i hair-extensions, hvis du ikke får et tykt og fyldigt hår? Vores hår er stort set samme tykkelse fra rod til spids, hvilket gør at de spidser også ser sunde og fyldige ud! Mange billigere former for hair-extensions er tynde, slidte spidser- netop fordi at det er billigere i produktion. Det sker ikke hos os!

 

 

 1. Vi er eksperter i at blande farver!

 

Dit eget hår har mange forskellige toner og det skal dine nye hair-extensions naturligvis matche! Vores mangeårige erfaring gør, at vi ved præcis hvordan vi skal mikse farverne, så de matcher dit eget hår 100%.

 

 

 1. Vi står 100% inde for vores kvalitet

 

Noget af det vi er allermest kendte for er vores kvalitet! Vi har kunder som har kommet hos os i over 10år, og vi plejer at sige er vores kunders tilfredshed som er grunden til vores succes!

 

 1. Vi yder gratis konsultation

 

Det vigtigste for os, er at vi har glade og tilfredse kunder! Derfor har vi ALTID en indledende samtale, hvor vi i samråd taler om dine ønsker, og efterfølgende giver vi vores anbefalinger. Vi er kompromisløse, når det kommer til det endelige resultat. Det betyder derfor, at hvis vi kan se, at vi ikke kan give dig det resultat du ønsker, så vil vi være ærlige og sige vi kan desværre ikke kan hjælpe dig.

Ønsker du derfor også nye hair-extensions i København? Så kontakt os i dag!

 

ÆGTE HÅR EXTENSIONS

Post a Comment