fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

HÅREXTENSIONS

3 grunde til at få hårextensions hos os i København:

 

Længde:

Har du nogensinde spurgt dig selv: “Hvorfor vil mit hår ikke vokse længere end til et bestemt punkt?” Hvis du har, så forstårvi  udmærket frustrationen ved at have hår, der bare ikke vil vokse længere en vis længde, uanset hvor tålmodig, mild og omsorgsfuld du er mod det. Hvis dette lyder som et problem, du oplever, kan hårextensions være den perfekte løsning. Det lange hår, du har drømt om og arbejder hen imod, kan nemt nås på få timer!

 

Volume:

Hvis du har lidt af hårtab eller altid har haft tyndt hår, forstår vi, hvor frustrerende det kan være! Vi er her for at hjælpe dig – hårextensions er ideelle til at få volumen tilbage.  Du bestemmer hvor meget ekstra fylde du ønsker, vi kan nemlig påsætte præcis den ekstra hårextensions mængde, du ønsker!

 

Ingen skade på dit eget hår:

Yup – det er rigtigt! En af de bedste ting ved hårextensions er, at det ikke forårsager skade på dit hår overhovedet. Mange tror fejlagtigt, at hårextensions skader, men det er faktisk tit det omvendte. Vi oplever tit at vores kunders hår faktisk bliver BEDRE af at have hårextensions. Forklaringen ligger i, at dit eget hår kommer til at ligge ”beskyttet” inden under dine nye hårextensions, og derfor ikke er udsat for samme slidtage.

 

Ønsker du enten længde eller mere volume med hårextensions i København? Så kontakt os i dag!

 

PÅSÆTNING AF HÅR:

Post a Comment