fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

HÅR EKSTENSIONS

 

De smukke hår ekstensions:

 

Har du nogensinde forestillet dig selv med smukt og fyldigt går?! Hår ekstensions kan give dig det!

 

Når du leder efter den bedste metode og kvalitet til din nye hår ekstensions i København, er det en fordel at henvende dig hos nogen, som samtidig også er frisører. Vi tilbyder nemlig ikke kun hår ekstensions, men også en helhedsoplevelse i form af den korrekte hårfarve samt den fejlfrie tilklipning. Vi er uddannet frisører med den 4-årige uddannelse, som er din kvalitetssikring.

Ved vores hår ekstensions får du alle dine behov dækket i en samlet pakke, hvad enten du vil have lidt ekstra hår eller den fulde makeover med ny farve og ny frisure.

Vi bruger udelukkende produkter, som er skånsomme både for dig og for miljøet. Samtidig går de også ind og plejer dine hår ekstensions, så du får en lang holdbarhed.

 

Skal vi være dem, som hjælper dig med at give dit de flotte nye hår ekstensions i København? Så book en tid til konsultation. I konsultationen taler vi om dine ønsker og vi giver vores bud på den optimale løsning samt en nøjagtig pris.

Lad være med at gå på kompromis med kvalitet, det kan ende dig med at koste dyrt i sidste ende!  Vi har set så mange gange gennem årene, hvor folk har tyet til billige løsninger, hvor det er endt katastrofalt. Gå derfor altid til en uddannet frisør som ved hvad hun gør. I sidste ende er det dit hår det drejer sig om!

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktoplysninger under kontakt.

 

EXTENSIONS KØBENHAVN

Post a Comment