fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

EXTENSIONS FRISØR

Det vil ikke være forkert, hvis vi sagde at vores ydre skønhed afhænger meget af vores hår; især for os kvinder! Men desværre er der mange kvinder, som ikke har et fyldigt, sundt hår. Hårtab og knækket hår er desværre almindeligt for mange kvinder. Nogle vælger at gå til frisøren og få klippet en korthåret frisure, mens andre ikke vil acceptere dette. De vælger i stedet at gå til en extensions frisør og det er her at vi kommer ind i billedet!

Vi forstår udmærket frustrationen ved ikke at have den fyldige manke, som man godt kunne tænke sig. Og endnu værre er det, hvis man mærker at man også har lidt af hårtab! Desværre er det ikke noget man selv er herre over, men derfor er det alligevel godt at man kan gå til en extensions frisør i København, som kan hjælpe en med at give en den fyldige manke, man drømmer om.

 

De metoder vi bruger til extensions er yderst skånsomme. Vi er udmærket klar over, at når man i forvejen har tyndt hår, skal man bestemt ikke ud i at tabe mere hår. Selvom der er myter omkring at man taber hår med extensions, er dette kun myter- i hvert fald hvis man går til en professionel extensions frisør!  Vi bruger kvalitetsprodukter til alt; både vores extensions produkter, men også de produkter vi vasker dit hår i. VI ved at dit hår er noget af det dyrebareste du har!

 

Er du derfor også træt af dit tynde hår? Så kontakt en extensions frisør som os i dag! Vi står parat til at hjælpe dig med at give dig præcis det drømmehår du står og ønsker dig.

Du kan finde alle vores kontaktoplysninger under fanen kontakt. VI glæder os til at høre fra dig!

 

EXTENSIONS PÅSÆTNING

Post a Comment