fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

FAQ

  /  FAQ
Spørgsmål

Har du
spørgsmål?

Her har vi samlet de mest stillet spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Spørgsmål

FAQ

Er jeres hår ægte?
Ja, vores hår er 100% ægte hår.

Hvilken metode er bedst til mit hår?
Vi laver to af markeds mest skånsomme påsætningsmetoder; flettemetoden og tapemetoden. Hvilken metode der er bedst til dig, kommer an på din egen hårtype. Hvis du har meget fint hår, anbefaler vi som udgangspunkt tapemetoden, hvorimod hvis du har normalt hår og ønsker stort fyldigt hår, anbefaler vi flettemetoden. Begge metoder kan dog bruges til skandinavisk hår.

Hvor langt skal mit eget hår være?
Som udgangspunkt skal dit eget hår min. være 15 cm for at du kan få påsat hair-extensions.

Skader hair-extensions ens eget hår?
Nej, det skader ikke dit eget hår, hvis det bliver påsat korrekt. Vi har over 13 års erfaring med påsætning af extensions, så vi ved lige præcis hvordan det skal påsættes, så det ikke skader dit eget hår. Nogle gange oplever vi faktisk at vores kunders hår bliver bedre af at have extensions i!

Hvor langt tid holder jeres hair-extensions?
Du skal have genpåsat dine extensions ca. hver 6.-8. uge. Håret kan dog genbruges- og nogle gange helt op til 2 år!

Har I min hårfarve?
Vi har alle gængse hårfarver. Vi kan godt farve det i f.eks. pastelfarver, men der skal du være opmærksom på, at det har en meget kort holdbarhed.

Kan jeg selv farve mine hair-extensions?
I princippet kan du godt farve dine hair-extensions, men vi anbefaler det ikke, da håret allerede har været igennem en stor behandling. Hvis du vælger at farve dine hair-extensions, skal du være forberedt på der sker en forringelse i kvaliteten.

Kan jeg krølle og glatte mine hair-extensions?
Ja, det kan du sagtens. Bare husk at brug et varmebeskyttende produkt, da det (ligesom ved dit eget hår) er hårdt for håret at være udsat for varme.

Kan jeg gå i swimmingpool med mine hair-extensions?
Vi anbefaler IKKE, at du hverken går i swimmingpool, sauna eller saltvand. Sæt i stedet dit hår op i en knold.

Klipper I håret til?
JA! Dette er en af de vigtigste ting ved en påsætning, for at resultatet skal se naturligt ud. Vi er uddannet frisører, så du får en gennemklippet frisurer, når du vælger at få hair-extensions hos os.

KOntakt

Kontakt os enten på telefon eller på mail. Vi svarer inden for 24 timer.