fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

EXTENTIONS HÅR

Hvem kan ikke lide tykt, langt, skinnende og sundt hår? Nogle af os er naturligvis velsignede med sundt lækkert hår, mens andre har brug for lidt ekstra hjælp. Det er her ekstensions hår kommer ind!

Desværre er der mange rædselshistorier, man hører, når det kommer til extensions hår. Hvis de ikke laves ordentligt, kan hår ekstensions forårsage alvorlig skade på dit smukke hår. Derfor er det vigtigt at altid gå til en certificeret professionel, som vil passe godt på hår og sørge for du er tilfreds med slutresultatet.

Det er her vi kommer ind. Vi er fagfolk, som specialiserer os i extensions hår i København. Uanset om du drømmer om langt, silkeagtig hår eller bare vil tilføje noget volume til din eksisterende længde, kan vi hjælpe dig. Extensions hår kommer i mange forskellige farver og længder, så du er sikker på du finder en løsning, som passer til dog.

 

Vi har mere end 13 års erfaring inden for extensions hår i København, og er derfor parat til at guide og hjælpe dig. Før du får dine ekstensions hår påsat, anbefaler vi altid at du kommer ned til en foregående konsultation. Her kan vi guide dig i forhold til hvad der vil være optimalt til dit hår, og hvilken type ekstensions hår der passer bedst til dig. Vi vil også fortælle dig den eksakte pris, da prisen kommer an på hvor meget ekstensions hår, du ønsker påsat.

Vi har et bredt udvalg af farver, som du kan vælge imellem. Hvis du ønsker en ny hårfarve i dit eget hår, kan vi også hjælpe med dette. Vi er nemlig uddannede frisører, så vi laver også almindeligt frisørarbejde. Det er der desværre ikke mange extensionister der gør, men det er din kvalitetssikring, så du også får klippet dit extensions hår ordentlig til, så det falder naturligt ind med dit eget hår.

Kontakt os i dag og lad os give dig dit drømmehår!

 

EXTENSIONS FRISØR

Post a Comment