fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

EXTENSIONS KØBENHAVN

Extensions skal gøre mere end bare at få dit hår til at se godt ud. Det skal nemlig også gøre, at dit eget hår ikke bliver skadet og helst at det bliver længere og tykkere, mens du har extensions i!

Vores hårforlængelser tilbyder netop dette og meget mere. Så hvis du leder efter de bedste extensions i København, så skal du vælge os,

 

Vores Extensions København:

Vi har et bredt udvalg af extensions til alle slags mennesker. Vi har extensions, der passer godt sammen med kort, mellemlangt og langt hår, samt tykt, glat, krøllet og tyndt hår. Du kan endda krølle eller glatte dem, hvis du vil.

 

Hvis du har brug for extensions til en vigtig begivenhed, f.eks. bryllup, kan vi også klare det. Vores extensions kan du også farve og dyrke sport med.

 

Det vigtigste er dog, at vores hårforlængelser er designet til at være yderst skånsomme. Det vil altså sige at de ikke beskadiger dit eget hår, men at de også er nemme at sætte på og tage af. Så der er ingen grund til at bekymre dig om kvaliteten, vi tilbyder. Vi har hvad du har brug for!

 

Kontakt os i dag:

Vores extensions i København er designet til alle slags mennesker og deres unikke stil. Så hvis du har brug for et at forny dig selv, så giv os kald eller send os en mail.

Vi vil derefter invitere dig til en konsultation, hvor vi ser på dit hår, herunder dets længde og tykkelse. Alt sammen som er med til at give dig det perfekte resultat i sidste ende!

Du finder vores kontaktoplysninger under Kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

EXTENTIONS HÅR

Post a Comment