fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

ÆGTE HÅR EXTENSIONS

Ægte hår extensions er især populære på grund af deres naturlige udseende og lækre følelse.

 

Vi anvender altid ægte hår, da vi er meget stor fortaler for at det skal se så ægte ud som overhovedet muligt. Derudover er der også en fordel, at du kan lave krøller og glatte håret, som du f.eks. ikke kan ved meget af det syntetiske hår, der findes på markedet.

 

Selvom håret er ægte, er det dog ikke ens betydende med at det er god kvalitet.

Desværre findes der rigtig meget hår på markedet, hvor at det markedsføres som ægte hår, men hvor det stadig ikke er god kvalitet.

En god rettesnor ift. at finde ægte hår, hvor det er en GOD kvalitet, er at gå efter det hår som hedder ”remy hår”. Det betyder i alt sin enkelthed, at alle hårstråene vender samme vej. Dette er meget vigtigt for kvaliteten af dine nye hår extensions. Hvis du vælger hår som ikke er remy hår, vil du få et hår som nemt filtre og det vil hurtigt ligne en høstak.

 

Vores hår er naturligvis både ægte år og samtidig også remy hår.

 

For at dine ægte hår extensions bibeholder sin flotte glans, er det vigtigt at du bruger gode plejeprodukter. Som udgangspunkt skal du altid bruge produkter fra frisøren, da produkter fra supermarkedet er fyldt med en masse overfladebehandling, som ikke plejer håret ligeså godt. Vi har nogle af markedets bedste hårplejeprodukter og står klar til at vejlede dig, når du har fået lavet en hår extensions hos os.

 

Vil du også have ægte hår extensions i København påsat? Så kontakt os i dag- du finder alle oplysninger under fanen kontakt!

 

HÅREXTENSIONS

Post a Comment