fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

GLAY

HAIR-EXTENSIONS

Er det ikke bare en god hårdag, der løfter dit humør og øger din selvtillid enormt? Et flot hår er faktisk en vigtig del af ens selvtillid, og når dit hår sidder lige i skabet, gør det også dig glad!

 

Er du på udkig efter hair-extensions som kan give dig en makeover? Så skal du helt sikkert besøge vores salon. Vi er ligger i København, og vi er uddannede frisører.

 

Før du får lavet hair-extensions, er det vigtigt at vide, hvad de forskellige former for hair-extensions er.

 

Så her er listen over forskellige typer for hair-extensions:

 

1). Hot Fusion: Ved denne metode påsættes totter med keratinlim med i dit eget hår. Selvom det argumenteres at ens eget hår også er lavet af keratin, så er det vores opfattelse at denne type er hårdt for håret og ofte skader ens eget hår. Vi anvender derfor ikke denne metode.

2). Flettemetoden:  Flettemetoden er en af de mest anerkendte påsætningsmetoder- netop på grund af dens skånsomhed. Minitynde fletninger flettes langs hovedbunden, hvorefter der påsyes trenser.

3). Tapemetoden:  Også denne metode er populær på grund af dens naturlighed og skånsomhed. Tapestykker af ca. 4cm påsættes et par mm fra hovedbunden og håret lægger imellem som en slags sandwich.

4). Clip-Ins: Denne metode er især velegnet, hvis du ønsker en kortvarig løsning. Clip-ins er nemlig udelukkende lavet til en dags brug og skal tages ud igen inden man sover.

 

Hvis du ikke ved, hvilken teknik der er bedst til dit hår, så bare rolig. Vores håreksperter hjælper dig nemlig med at vælge den rigtige metode baseret på dine unikke ønsker. Book en aftale med os i dag og få dit drømmehår.

 

HÅR EKSTENSIONS

Post a Comment